Rólunk

Cégünk a Hűtő Plusz Kft. 1993. december 30-án alakult. A kezdeti kis üzlethelyiségből mára már 100 m2-es irodává és közel 300 m2-es raktárrá nőttünk, mely a folyamatos fejlődés eredménye. Célunk, hogy a folyamatosan változó és fejlődő világban a kereskedelmi egységek számára megteremtsük azt a légkört mely egyszerre vásárló- és eladóbarát.

Fő tevékenységeink közé tartozik árazógépszalagok, öntapadós címkék, mérlegcímkék gyártása, és az árazógépek forgalmazása. Dinamikusan fejlődő vállalkozásunk és a folyamatosan bővülő profilunk ma már minden üzlethelység igényét képes kielégíteni.

Megrendelőink az alábbi termékcsoportok közül válogathatnak:

  • árazástechnika
  • jelöléstechnika
  • bolti berendezések
  • kereskedelmi hűtők
  • pénztárgépszalagok
  • kellék anyagok

A magas minőséget képviselő eszközeink minden piaci szereplő számára alkalmasak. Megrendelőik közt megtalálhatóak az olyan nemzetközi élelmiszeripari áruházak, mint például a Coop, a Privát, a Reál és a CBA.

A forgalmazott termékeink minőségét folyamatosan ellenőrizzük. Rendeléseink nagyobb részét raktárkészletünkről teljesítjük, mely az 1-2 napos szállítást garantálja. Saját járműparkunk, valamint a GLS futárszolgálat áll ügyfeleink szolgálatára, hogy az ország egyetlen területén se merülhessen fel hiány.

Viszonteladóink munkáját jelenős árengedménnyel és gyors kiszolgálással segítjük

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére telefonon, személyesen vagy e-mailben.

Kosár

HŰTŐ PLUSZ KFT

7100 SZEKSZÁRD, SPORT U. 2/C

RAKTÁR ÉS BEMUTATÓ ÉPÜLET ÉPÍTÉSE

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:

30,00 MILLIÓ FORINT

H-EKKV1/2016/332606/001

Aktuális akcióink!

akciok