Árazás, jelöléstechnika

A több ezer terméket felsorakoztató boltok nem csekély feladata a nap, mint nap polcra kerülő, új termékek árazása és egyéb információval való ellátása. Ennek hiánya nem csak a vásárlók szempontjából lehet bosszantó, hanem az üzlet szempontjából is kellemetlen perceket eredményezhet. Hiszen egy árazatlan termék esetén a vevő is joggal kérdőjelezheti meg annak eredeti árát, valamint a kasszazárást követően is nem várt hiányok jelentkezhetnek.

Azonban nem mindig az árazás hiánya okozza a problémákat. Egy többszörösen árazásra került termék esetében is nem várt kellemetlenségben lehet része mind az eladónak, mind a vásárlónak.

Egyetlen megoldás a pontos és precíz árazás, melyet a mai jelöléstechnikai és árazástechnikai eszközökkel gyorsan és könnyedén lehet kivitelezni.

Vállalkozásunk az árazástechnika és a jelöléstechnika területén belül olyan professzionális eszközöket kínál megrendelői számára, melyek a gyors és pontos munkavégzésre vannak kialakítva.

Termékeink széles palettája garantálja, hogy minden egyes vásárlónk megtalálja az igényeinek és az árucikkeinek leginkább megfelelő árazás és jelöléstechnikai eszközök valamelyikét.

Kínálatunkban megtalálhatóak többek közt:

  • az árazógépek
  • az árazószalagok
  • a festékhengerek
  • a címkefelrakó gépek
  • az öntapadós címkék
  • a vonalkód címkék
  • az árjelzők
  • és a szálbelövő pisztolyok

A több száz négyzetméteres raktárterületünk folyamatosan biztosítja az árazástechnikai és a jelöléstechnikai termékek ellátását, így megrendelőinknek akár egy munkanapon belül biztosítani tudjuk a kívánt termékeket.

Szolgáltatásaink az egész ország területén belül elérhetőek.

Az értékesítésen kívül, munkatársaink készséggel állnak meglévő ügyfeleink segítségére az árazástechnikai és a jelöléstechnikai gépek szervízelése és karbantartása során is.

Kosár

HŰTŐ PLUSZ KFT

7100 SZEKSZÁRD, SPORT U. 2/C

RAKTÁR ÉS BEMUTATÓ ÉPÜLET ÉPÍTÉSE

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:

30,00 MILLIÓ FORINT

H-EKKV1/2016/332606/001

Aktuális akcióink!

akciok